Om ACO

ACO blev grundlagt i 1939. Navnet, Apotekens Composita, betyder ”apotekets blanding” på latin og opstod af, at produkterne blev blandet af apotekeren selv ud fra den enkeltes behov. Men lægemiddelindustrien udviklede sig hurtigere, og det avancerede udstyr, der krævedes til fremstilling blev dyrere og dyrere. Derfor gik de frie apoteker sammen og grundlagde varemærket ACO med det formål at effektivisere udvikling og fremstilling.

Præcis som i 1939 udvikler og producerer vi stadig vores produkter i Sverige. På vores eget forsknings- og udviklingslaboratorium udvikler vi sikre produkter med moderne formler til forbrugere i Norden.

Siden 1939 har ACO anvendt nøje udvalgte og dokumenteret plejende og skånsomme ingredienser. Men det har været lige så vigtigt at fravælge overflødige ingredienser og rendyrke composita.

ACO/NØJE UDVALGT NØJE FRAVALGT

Læs mere på www.aconordic.dk
Kontakt os på info-dk@aconordic.com

Om Spotless

Bumser er et problem, der rammer de fleste, og det er ikke noget at skamme sig over. Derfor vil vi tilbyde effektive og skånsomme produkter for at minimere problemet, når det opstår. ACO Spotless er en komplet hudplejeserie til effektiv behandling af bumser og uren hud. Læs mere om Spotless’ rejse fra lanceringen i 2009.